Sunday, June 13, 2010

Adunk, hogy adhassunk... Let's help together!

Nézem a képeket, és elszorul a szívem.
Háztetőkig érő víz, összedőlt házak, az ár után maradt sártenger, elázott, penészes falak, bútorok, szinte mindenüket elveszített emberek ... Több ezer családot kellett kitelepíteni, sokan közülük végleg elveszítették otthonukat.

Kedves gyöngyfüggő barátaim! Segítsünk együtt!

Veres Zsuzsi (Vezsuzsi) és Dobos Vica (DeEva) barátnőmmel elkészítettünk egy-egy mintát, melyet darabonként 1000 Ft-os áron a Gyöngybox értékesít. Csekély összeg, de bízom benne, sokan gondoljátok úgy, hogy belefér a költségvetésetekbe. A teljes összeget átutaljuk egy segélyszervezet számlájára. Sem a Gyöngybox, sem mi nem veszünk le jutalékot az összegből. A befolyt összegről folyamatosan beszámolunk, a befizetett csekk fényképét időről időre bemutatjuk a Gyöngybox fórumán, és mindhármunk blogjában -- remélem minél hamarabb lesz mit mutatnunk!

A mintákat kizárólag a gyűjtés ideje alatt forgalmazza a Gyöngybox, később nem lesznek elérhetők. A minták június 14-étől megrendelhetők a Gyöngybox webshopjában, az értékesítés addig tart, amíg szükség van gyűjtésre.

Kérlek benneteket, tájékoztassátok gyöngyfűző barátaitokat az akciónkról, hiszen nem biztos, hogy mindenki olvassa blogjainkat!

Előre is nagyon köszönjük segítségeteket!

Bánhalmi Andrea (Ande)
Dobos Éva (DeEva)
Veres Zsuzsa (Vezsuzsi)
Karmazsin Erika - Gyöngybox (Era)


Looking at these pictures, my heart goes out to the victims of the flood.
Water reaching up to the rooftops, the ruins of houses, mud covering the streets, mouldy walls and furniture and people who have lost almost everything. Thousands of families had to be evacuated, lots with no hope of ever getting back their homes.
Dear bead-addicted friend! Let's help together!
Zsuzsi Veres (Vezsuzsi), Vica Dobos (DeEva) and me have each made a pattern, which are sold through Gyöngybox for a price of 1000 HUF each. It is not a big amount of money so we hope that it will fit into your budget. The proceedings from the sales will be sent to an Aid Organization with us taking no commission from the sales. We will constantly report on how much money was collected and will present the proof of payments on Gyöngybox forum and our private blogs hopefully very soon!
These patterns are only traded by Gyöngybox duroing this campaign and will not be available later. The patterns will be on sale from 14 June through Gyöngybox webshop and will be available until it is needed to collect money for the flood victims.
Please, spread the news of our campaign as it is not sure that everybody reads our blogs.
Thank you for your help in advance!

Bánhalmi Andrea (Ande)
Dobos Éva (DeEva)
Veres Zsuzsa (Vezsuzsi)
Karmazsin Erika - Gyöngybox (Era)

Lilia bogyó

Vezsuzsi peyote mintái


DeEva mintája8 comments:

Maya said...

Nagyra értékelem a kezdeményezéseteket, igen torokszorító képek és hírek járták/járják körbe az országot. Segítenünk kell! Én igénybe fogom venni a segítség általatok felajánlott módját is! Köszönöm!

Ildika / Csodaszarvas33 said...

Drága Ande!!! Ez egy nagyszerű kezdeményezés!!! Bár már a napokban említetted nekem a Facebook-on, de megvallom, nem erre számítottam! De ez felülmúlta a várakozásomat!!! Természetesen csatlakozom! És ha megengeded, akkor kiteszem a blogomba!!!??? Én ugyan másképpen segítettem: több napon keresztül voltam a környékünkön a gátakon, és effektíve zsákoltam néhány éjszakán át!!! Ugyanezt láttam! Amikor sírt egy néni a vállamon, azt nem lehet elmondani.... :( Vérzett a szívem! Hát még akkor, mikor pár nap elteltével ugyanazon településen egy gyönyörű Trianon emlékművet avattunk a 90. évfordulóra való megemlékezés ürügyén és az a siralmas látvány.....Ne tudja meg senki!!!! gratulálok és köszönöm, hogy Ti (is) ilyen jó emberek vagytok!!!!!! Megtisztelő számomra, hogy ismerhetlek Titeket! Adjon az Isten Néktek egy Szebb Jövőt!

Ande said...

Köszönöm Nektek!

Cheeks said...

Ande,
ezúton is segíteni fogok, nagyon nagyra tartom a kezdeményezéseteket.
Mi már több zsák ruhával, takarókkal, hálózsákokkal és sok kutyának, cicának, kecskének, lónak, tyúknak új otthonnal segítettem, segítettünk.
Sajnjavascript:void(0)os a segélyszervezetekben nem bízom, konkrétan tudom, hogy a befolyt összeg közel fele a segélyszervezet fenntartására megy el :( A célálomásig meg még ennél is sokkal ekvesebb jut el. :(((

Nagyné Blahó Zsuzsa said...

Szép kezdeményezés, ügyesek vagytok!
Én fogok vásárolni, remélem sikeres lesz az akció!

KozRi said...

Andi! Ennél jobbat, ki sem találhattál volna! Büszke vagyok Rátok!

ssevi said...

Lélekemelő ez az összefogás!
(Eszembe juttatta: "Ahol ketten vagy hárman...")
Hálás örömmel csatlakozom, és köszönöm, hogy még meg is ajándékoztok ezért. :)

Ababeads said...

Wow...lovely pendant! nice colors!